RTH i Istrabenz Gorenje grade centar za drvnu biomasu

Bez autora
Jun 17 2010

Direktor Rudnika Trbovlje-Hrastnik (RTH) Aleš Berger i predsjednik uprave Istrabenz Gorenja Robert Golob jučer su potpisali ugovor o osnivanju društva Vitales RTH. Društvo bi sljedeće godine trebalo izgraditi sabirno-prerađivački centar za drvnu biomasu koji će, prema predviđanjima predinvesticijske studije, u prvoj fazi ponuditi više od 30 novih radnih mjesta. Osnovni kapital društva iznosi 50.000 eura. Istrabenz Gorenje razvoju novog društva pridonijet će tehničkim znanjem i iskustvima na području proizvodnje, nabave sirovina i prodaje, dok će se doprinos RTH-a sastojati od zemljišta, infrastrukture i potrebnih dozvola te stjecanja državnih poticaja.

RTH i Istrabenz Gorenje grade centar za drvnu biomasuDirektor Rudnika Trbovlje-Hrastnik (RTH) Aleš Berger i predsjednik uprave Istrabenz Gorenja Robert Golob jučer su potpisali ugovor o osnivanju društva Vitales RTH.

Društvo bi sljedeće godine trebalo izgraditi sabirno-prerađivački centar za drvnu biomasu koji će, prema predviđanjima predinvesticijske studije, u prvoj fazi ponuditi više od 30 novih radnih mjesta.

Osnovni kapital društva iznosi 50.000 eura. Istrabenz Gorenje razvoju novog društva pridonijet će tehničkim znanjem i iskustvima na području proizvodnje, nabave sirovina i prodaje, dok će se doprinos RTH-a sastojati od zemljišta, infrastrukture i potrebnih dozvola te stjecanja državnih poticaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik